Mijn naam is Wim van der Wel. Ik ben duurzaam gelukkig getrouwd met Gerda. Samen hebben we drie kinderen, die alle drie het huis uit zijn gevlogen en er van tijd tot tijd gezellig weer even binnenvliegen. In mijn dagelijks werk ben ik predikant in de protestantse wijkgemeente Baalder in Hardenberg (www.pknbaalder.nl). Dat heeft direct te maken met de bron waaruit ik levensmoed, vreugde, hoop, geloof en liefde put: het christelijk geloof. papa
In mijn vrije tijd lees ik graag, wandel en fiets ik met plezier en hou ik ook van foto’s maken. Van die foto’s vind je voorbeelden op de site. Als het goed is komen er in de loop van de tijd meer en meer op. Je kunt zien aan de onderwerpen die ik kies, dat ik meer van natuur dan cultuur houd. En vooral het spel van water, lucht en licht…., ik vind het prachtig.

Ik lees dus graag in mijn vrije tijd: van krant tot roman tot “boek met diepgang”. Maar Asterix is ook leuk! Dat lezen leidt dan geregeld weer tot nadenken en dat nadenken mondt soms uit in een blog waarin ik die gedachten verwoord. Ook die vinden een plekje op deze site.